Trading words with TagVillage.. Mmg Best.. - Forum Main My profile Registration Log out Login
Welcome Guest | RSS
Tuesday
2016-12-06
8:04 PM
Welcome to Putera Faizal Community

 

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Iklaneka » Iklan Perkhidmatan » Trading words with TagVillage.. Mmg Best.. (10 minit lepas saya untung USD 0.30 hanya dengan trade)
Trading words with TagVillage.. Mmg Best..
avant63Date: Tuesday, 2011-07-26, 10:28 AM | Message # 1
Private
Group: Users
Messages: 1
Reputation: 0
Status: Offline
Dengan lafaz bismillah, untuk sekian lama, saya bukak satu lagi thread untuk berkongsi sedikit apa yang saya peroleh dalam dunia internet.

Selepas melakukan search di sini, saya sangat pasti masih belum lagi ada mengenai apa yang saya akan kongsi.

Memperkenalkan.

TagVillage.

Apakah Itu TagVillage?

TV adalah tempat anda untuk trade tags. Anda beli tags "baby dress" sebagai contoh pada harga $0.90, dan orang lain akan membelinya dari anda pada harga $1.00, dan anda untung $0.10. Itu untuk tags berharga rendah. Contoh lain, tags "Honda Civic" mungkin berada pada harga $98.00, dan anda boleh menjualnya pada harga $130. Bergantung pada kemampuan dan populariti tags.

Adakah TV in free?

Untuk join sememangnya free. Tak perlu bayar apa-apa. Tetapi untuk memulakan trade, anda memerlukan $5 sebagai permulaaan, ataupun modal. Sama seperti forex. Cuma modal anda adalah RM15 sahaja.

Saya mengenali TV dalam seminggu yang lepas dari forum sebelah. Setelah melakukan kajian dan juga carian di internet. Ini yang saya jumpa.

Quote:
Pernah tak dengar tagvillage? Aku join Tagvillage secara FREE dan lepas tu melaburkan cuma $5 dan skrg dah jadi $480. Hari ni je, payout $4.74.... MCM TAK PERCAYA JE

Value Category Date
4.74 Daily profit Share April 4, 2011, midnight
Dari email dihantar kepada saya;
Quote:
Pelaburan $5 saya sekarang dah menjadi
You own 656 Tags, purchased for $481.38, Valued at $554.16


JOIN SINI
Code
http://www.tagvillage.com/?refid=NzI0ODNiMjM


Ianya bukanlah wajib untuk mencari referral, anda jauh boleh menjana wang dengan trade tags. Referral adalah sampingan sahaja untuk activity point.

Saya tidaklah menjamin anda boleh mendapat $500 sepertimana tajuk ini. Ianya memakan masa dan selagi TV maintain sebagai mana hari ini, ianya tidak mustahil untuk menukan $5 anda kepada $500.

Selamat trading tags dan menjana USD. biggrin
Code
http://www.tagvillage.com/?refid=NzI0ODNiMjM

Added (2011-07-26, 10:28 Am)
---------------------------------------------
Lepas join, first yg kena buat adalah faham konsep tag trading. Labur $5 dan set strategy utk meningkatkan $5 seberapa byk mungkin. Sy cadangkan belian keyword murah 40%, keyword bagus 40% dan reserve 20%.
Cuba kumpul seberapa byk activity point yg mungkin dgn kos yg paling rendah. Paling senang bila kita dpt beli tag org lain yg mana mereka terus beli balik. Contohnya seseorang itu listkan 100 tag $0.10 dlm forum. Kita beli 10 tag dgn harga $0.13 setiap satu, jika dia beli balik tag2 tersebut, kita beli lagi 10 tag drpdnya dan seterusnya... dgn setiap pembelian 1 tag, kita dpt kumpul 1 activity point. Dlm contoh di atas, katakan kita beli kesemua 100 tag org tersebut, maka kita dpt kumpul 100 AP. Dan jika dia beli balik 80 tag dia, maknanya kita cuba menyimpan 20 tag dia (maknanya kita cuma keluarkan kos $2.6 utk 20 tag tersebut). Dan melalui penjualan 80 tag yg lain pula, cnthnya 1 tag kita untung $0.01, maka kita untung $0.8 drpd jualan 80 tag tersebut. $2.6-$0.8 maka kita hanya keluarkan $1.8 utk beli 20 tag yg bernilai $3. Selain itu, 100AP yg kita kumpul akan juga bertukar menjadi Kredit setiap 12 tgh hari. Jika 1AP= $0.0139 (rate semalam), maka 100 AP kita dah dpt $1.39. Dgn itu $1.8-$1.39 = $0.41 je kita keluarkan utk dpt 20 tag bernilai $3. Best kan

Selamat mencuba dan semoga berjaya.


http://www.tagvillage.com/?refid=NzI0ODNiMjM
 
Forum » Iklaneka » Iklan Perkhidmatan » Trading words with TagVillage.. Mmg Best.. (10 minit lepas saya untung USD 0.30 hanya dengan trade)
Page 1 of 11
Search:


 Copyright MyCorp © 2016
Site managed by uCoz