friendly - Forum Main My profile Registration Log out Login
Welcome Guest | RSS
Tuesday
2016-12-06
8:08 PM
Welcome to Putera Faizal Community

 

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Teknologi » Automotif » friendly (modifikasi seluruh body kereta termasuk enjin!!!)
friendly
friendlyjiwaDate: Tuesday, 2008-09-09, 0:07 AM | Message # 1
Colonel
Group: Moderators
Messages: 216
Reputation: 3
Status: Offline
assalamualaikum....sajer nak bsembang pasal keta ni.....minat sangat keta drift dengan enjin berkuasa tinggi..1 sekali evo9,second toyota supra,third nissan skyline yang latest,kita cita pasal wira jer dulu..firstly sekali fwen tengok wira modifikasi abis,wira member,enjin turbo besar,body kit depan komplit set gsr,dengan sunroof ,spoiler gsr belakang,spot rim 16 inci,deshboard gsr,breakdisc brembo depan belakang,adjustable depan belakang,konpiden lh naik keta dia,,tapi macam setan bawak keta,,,sembang tentang keta jer...sebab ruangan ni masih kosong sebab tu saya isi.....

(mangekyou sharingan)

jutsu pemotong guruh(CHIDORI SASUKE)

 
ilaaulalaDate: Thursday, 2008-09-11, 2:00 PM | Message # 2
Lieutenant colonel
Group: Moderators
Messages: 118
Reputation: 0
Status: Offline
guna kete surung je fren...
x yah gune minyak...hehhehe..
minyak mahal...huk3 tongue

yg evo3..tu sekali tekan minyak....berdezupppppppppppp
bukan kete yg laju...minyak...tangki abis terus...ahak3 biggrin


thanks friend with me..ulala...hehehee..^_~
 
suzyDate: Friday, 2008-09-12, 10:07 AM | Message # 3
Lieutenant
Group: Moderators
Messages: 45
Reputation: 1
Status: Offline
hahahahaha tol tu ila turbo..
cm smput je keta tuh...
hahahahahahaha
 
friendlyjiwaDate: Friday, 2008-09-12, 10:04 PM | Message # 4
Colonel
Group: Moderators
Messages: 216
Reputation: 3
Status: Offline
muwahahahah!!!!!

aku nak gak evo9 tu..
dapat BMW 3series gempak owh....aku masuk kan,
spot rim 19,tayar 40 siri.
yang nipis sekali..cun woh....ada sunroof lagi..
bumbung boleh bukak lagi woh.....gempak gila...

_____________________________________

smile always.............


(mangekyou sharingan)

jutsu pemotong guruh(CHIDORI SASUKE)

 
ilaaulalaDate: Monday, 2008-09-15, 1:38 PM | Message # 5
Lieutenant colonel
Group: Moderators
Messages: 118
Reputation: 0
Status: Offline
huhuhuhu....bumbung terbuka t kene berak burung gagak kang... tongue

tayar nipis memng cantek fren...tp bila langgar lobang...adoiiiiiii..
lehhhh geger satu badan ahak3....suke ek...fren..gegar2 nie,,,,
wakaakkakaa..... fear


thanks friend with me..ulala...hehehee..^_~
 
truemechanicDate: Tuesday, 2008-09-16, 0:42 AM | Message # 6
Private
Group: Users
Messages: 2
Reputation: 0
Status: Offline
hai salam semua sapa peminat honda civic ha.,.tolong cerita cikit kat aku camne nak boh adjustable cam pully??
 
apis_deathDate: Tuesday, 2008-09-16, 5:50 PM | Message # 7
Major
Group: Moderators
Messages: 81
Reputation: 1
Status: Offline
Quote (truemechanic)
hai salam semua sapa peminat honda civic ha.,.tolong cerita cikit kat aku camne nak boh adjustable cam pully??

hah jwb la friendLy , jgn x jwb , jwb jgn x jwb~


http://www.tamakinami.com
Nami Tamaki Official Website

 
friendlyjiwaDate: Wednesday, 2008-09-17, 4:49 PM | Message # 8
Colonel
Group: Moderators
Messages: 216
Reputation: 3
Status: Offline
woh....woh....dia nak pully mcm mana....
adjust table untuk selekoh 300km/j ker....
atau nak drift............he3


(mangekyou sharingan)

jutsu pemotong guruh(CHIDORI SASUKE)

 
Forum » Teknologi » Automotif » friendly (modifikasi seluruh body kereta termasuk enjin!!!)
Page 1 of 11
Search:


 Copyright MyCorp © 2016
Site managed by uCoz