MAJLIS BERBUKA PUASA BERSAMA CB PUTERAFAIZAL - 22 September 2008 - Blog - Puterafaizal Forum Main My profile Registration Log out Login
Welcome Guest | RSS
Thursday
2016-12-08
0:14 AM
Putera Faizal
Site menu
Tag Board
200
Our poll
Rate my site
Total of answers: 33
Main » 2008 » September » 22 » MAJLIS BERBUKA PUASA BERSAMA CB PUTERAFAIZAL
MAJLIS BERBUKA PUASA BERSAMA CB PUTERAFAIZAL
1:46 PM
Salam dan hi allz,
Buat pertama kalinye pada tahun ini CBPF (chat box puterafaizal) akan mengadakan Majlis Berbuka Puasa seperti berikut:
 
Hari: Selasa
Tarikh: 23hb September 2008
Tempat : Times Square - Level 4 - Restoran Hartz Chicken (american buffet)
Masa Berkumpul: 6 petang
 
Para jemputan yang akan hadir setakat 22 hb September 2008 yang konfirm adalah:
 
1/missfashazz
2/puterafaizal
3/sabri
4/she
5/mamak_86
6/dj obert
7/dj roda
8/carlos
9/ajepto
10/arepeace armada
 
*Insya Allah, majlis ini akan berjalan dengan sempurna..
Tujuan perjumpaan berbuka puasa ini sebenarnye nak mewujudkan ikatan silaturrahim antara ahli - ahli CBPF ni..
jadi ini lah aktiviti permulaan bg CBPF, aktiviti akan datang akan menyusul nanti..
nanti korang rajin- rajin la join k..*
 
 
 
Added by 24th September 2008
rentetan hari tersebut:
 
*seawal kul 5. miss tgu d ts sbb balik awal kan dr opis ke ts mengambil masa selama 10 minit kesana.miss menunggu ketibaan SHE..sementara itu miss ke u mobile center bayar bill tenet miss..berjumpe dgn SHE di tingkat 3 sedang membelek silver things.tersekali membeli.
 
*mendapat kol dr sweet balqis yg sedang menunggu kami di tingkat satu.jemput dia dan kemudiannye window soping.
 
*dapat kol dari tuan tanah, mencari dimana kah restoren tersebut.
 
*kami sudah pon beratur pada kul 6 ptg di hadapan restoren itu.
 
*akhirnye , tuan tanah n sabri sampai..hmm tuan tanah pemalu...eceh
 
*menelefon si mamak dan ajepto ..dimana mereka sedangkan sudah kul 645 ni.
 
*tuan tanah menelefon atung, diberinye miss bercakap dgn atung..mahap atung , bukan sengaja salah bg direction..nk menggambarkan keadaan anda ketika itu.akhirnye jumpe gak si atung ni..berjabat tgn dgn tuan tanah.atung kelihatan penat tp kesabaran tetap ade..hehehe.
 
*tuan tanah menelefon miss sbb miss berada di tempat lain..sedang menelefon ajepto.rupenye kami sudah leh masuk..so byr la..sebelum makan..mengambil tempat yg disediakan untuk kami di bahagian belakang.
 
*kemunculan mamak secara tibe2..hehe..garang muka mamak ni,sementara itu, tuan tanah, sabri dan atung q mengambil mknan..amboi x saba la tuh
huhuhuh
 
*miss n the rest pon q gak amik makanan. wa byknye ayam..noneng miss.
 
*apabile sume mengambil tempat masing2, she dan sabri yg peramah tak lekang2 membuatkan kami x kering gusi..heheh.
 
*si ajepto n carlos baru datang,,mereka terperangkap dlm jammed yg amat dasyat ye la kl kan sesak..ops terlepas satu perkara ..mereka naik kereta .tu yg stuck tu.
 
*bila azan berkumandang tanda berbuka..wa sume laju je..bace doa pun tak tau sape..huhuhu..malu la tu..
 
*mkn dan terus mkn.
 
*kemudiannye kami rehat sebentar di meja yg sama.
 
*sesi berkenalan baru bermula..eceh.pas mkn bru nk tahu sape..lawak bebenar.
 
*hmm plan seterus nya itu..atung cadang ke sebelah jalan sana..ehehe..karaoke la seperti yang u all tgk dlm pic tu.
 
* sesi karaoke di mulai dengan dangdut- semakin rindu semakin asyik..
sape la nyanyi tu..ish3x..yg jejaka sekalian macam memalu lak nk intro. diikuti dgn atung,,wa lagu broery..dan seterusnye sape ntah  x igt..ade time bile tu si atung nyanyi lagu awie..wa tarik vokal abis.salute kat atung..ajepto pun x kurang hebatnye dgn lagu luluh - samsons. sis balqis wa hebat jugak dgn vokal lantangnye.macam experience je.yg tuan tanah kite, hampeh langsung x nyanyi.alasan xtau..huhuhu..si mamak agak pendiam, carlos n putra hanya mengikut je..layan je org kata gitu..hehe..kemudian di saat - saat akhir siti nurhaliza - percayala nyanyian me, alda - aku tak biasa nyanyian she dan lagu awie kot yang di nyanyikan oleh atung.
 
*kemudiannye kami pulang ke rumah masing2 selepas semua berjabat tangan dan melintasi menaiki teksi.
 
*kejadian yg tak diingini telah berlaku, helmet si sabri hilang..so pezal n sabri menaiki cab ke jamek.then i xdpt info begitu juga dgn atung.
 
*me hantar pulang she dgn cab ke bangsar dan terus ke bts my home.
 
*kul 1130. me samapi umah..keletihan
 
so everything is enjoy n good event..hauhuhuh..
 
sekian komentar ku..
*disclaimer: mahap kepada yg terasa.* 
 
 
 

 

Views: 257 | Added by: missfashaZz | Rating: 4.0/1 |
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form
Calendar
«  September 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Search
Site friends
 Username : Guest

 Group       : Guests  

 IP    ADD   : 54.211.82.105
 
NEW  MSJ   : 0
 
 User's Birth :  
 
 Today Birth :  
 
 Time Server : 0:14 AM
 
 
 
 
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

 Copyright MyCorp © 2016
Site managed by uCoz