Jamuan Berbuka Puasa/Mini Gath FungkurFm - Forum Main My profile Registration Log out Login
Welcome Guest | RSS
Tuesday
2016-12-06
8:08 PM
Welcome to Putera Faizal Community

 

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Putera Faizal Bersama Dj Fungkurfm » Bersama Dj FungKurfm » Jamuan Berbuka Puasa/Mini Gath FungkurFm
Jamuan Berbuka Puasa/Mini Gath FungkurFm
tomDate: Wednesday, 2008-09-10, 3:39 AM | Message # 1
Private
Group: Moderators
Messages: 2
Reputation: 0
Status: Offline
Event: Majlis Berbuka Puasa/Mini Gath FungkurFm
Penganjur: Dj tOm, Sya_Zachery dan Hunnyville
Hubungi: Kami bertiga atau reply disini.(akan diupdate setiap hari)
Tempat: Restoren Pak Su, Seksyen 16, Shah Alam.
Jamuan: Masakan Kampung.
Bayaran: Rm 10++ (bergantung pada jumlah peserta yg turut serta)
Waktu: Berkumpul di Shell Sek.16 Shah Alam jam 6.00 petang.
Tarikh: Sabtu 13hb September 2008.

Peserta:
1: Dj tOm.
2: Hunnyville.
3: Sya_Zachery.
4: Skyez
5: Baby angel a.k.a syaz
6: amanda putri
7: Apis_Death20
8:
9:
10:

Mini gath ini diadakan juga bertujuan untuk berbincang tentang Gathering yg bakal diadakan pada penghujung bulan 10 atau awal bulan 11.
Semua dijemput hadir.(Khamis 11-09-2008 hari akhir untuk mendaftar)
*untuk keterangan lanjut bolah la hubungi kami bertiga.*
**pm untuk dapatkan no# telephone tOm**

 
devilwearspradaDate: Wednesday, 2008-09-10, 6:59 AM | Message # 2
Lieutenant
Group: Moderators
Messages: 45
Reputation: 2
Status: Offline
hek3..sya zachery tu sape..cam nak kenalan je dengan dia tuh..kuang3..

 
AwieDate: Wednesday, 2008-09-10, 9:38 PM | Message # 3
Private
Group: Moderators
Messages: 2
Reputation: 0
Status: Offline
Datang jangan tak datang datang jangan tak datang datang jangan tak datang hehehehe tongue
 
cik_aidaDate: Wednesday, 2008-09-10, 9:41 PM | Message # 4
Lieutenant
Group: Moderators
Messages: 54
Reputation: 2
Status: Offline
suruh orang datang.. awak tu datang ke awie hehe

:: What doesn't kill you only makes you stronger ::
 
Pu3aDiWaRNaDate: Wednesday, 2008-09-10, 9:57 PM | Message # 5
Lieutenant
Group: Moderators
Messages: 70
Reputation: 3
Status: Offline

minta maaf bebyk pu3 tak leh join mini gath nie
sbb pu3 terlebey dahulu dah bg persetujuan kat forum lain nyer mini gath
mmg pu3 ada kat belah kl/selangor 13hb nie
tp kat kg baru
so pu3 akan join gath besar nanti....
sori sgt3....niat mmg ada nk jumpa...nsb tak menyebalahi ke mini gath fungkurfm..
sad sad sad sad


[img]http://i107.photobucket.com/albums/m292/lovelynaeimy/Animated%20Album/cooltext402938367.gif[/img]
 
cik_aidaDate: Wednesday, 2008-09-10, 10:06 PM | Message # 6
Lieutenant
Group: Moderators
Messages: 54
Reputation: 2
Status: Offline
xpe la pu3..
meh i wakilkan u pegi since u x dapat gi
tapi u kena la sponsor tiket pegi balik from sabah-kl utk i

amacam.. ok tak? biggrin


:: What doesn't kill you only makes you stronger ::
 
Pu3aDiWaRNaDate: Wednesday, 2008-09-10, 10:13 PM | Message # 7
Lieutenant
Group: Moderators
Messages: 70
Reputation: 3
Status: Offline

ahaks.....baik i yg ambik tiket tue g balik sabah...kuikuikui


[img]http://i107.photobucket.com/albums/m292/lovelynaeimy/Animated%20Album/cooltext402938367.gif[/img]
 
friendlyjiwaDate: Thursday, 2008-09-11, 4:41 AM | Message # 8
Colonel
Group: Moderators
Messages: 216
Reputation: 3
Status: Offline
gath tahun nampak nyer tak dapat nak join dengan fungkurfm...
bz sikit.tapi tahun depan ok set,jalan terus ja aku..apa2 pon aku tetap sokong
gath fungkurfm ni congrat to fungkurfm!!!!!

__________________________________________

smile always.....


(mangekyou sharingan)

jutsu pemotong guruh(CHIDORI SASUKE)

 
devilwearspradaDate: Thursday, 2008-09-11, 6:41 AM | Message # 9
Lieutenant
Group: Moderators
Messages: 45
Reputation: 2
Status: Offline
fuyoooo avatar awie..gile ensem..cair den ni haaa...tolong2..i nak jejaka sehensem itu di sisi..akakakakaka... tongue

 
tomDate: Friday, 2008-09-12, 6:36 PM | Message # 10
Private
Group: Moderators
Messages: 2
Reputation: 0
Status: Offline
Event: Majlis Berbuka Puasa/Mini Gath FungkurFm
Penganjur: Dj tOm, Sya_Zachery dan Hunnyville
Hubungi: Kami bertiga atau reply disini.(akan diupdate setiap hari)
Tempat: Restoren Pak Su, Seksyen 16, Shah Alam.
Jamuan: Masakan Kampung.
Bayaran: Rm 10++ (bergantung pada jumlah peserta yg turut serta)
Waktu: Berkumpul di Shell Sek.16 Shah Alam jam 6.00 petang.
Tarikh: Sabtu 13hb September 2008.

Peserta:
1: tOmPeL aka Dj tOm
2: Azra(org umah tOmPeL)
3: Hunnyville
4: Sya_Zachery
5: Skyez
6: Baby angel a.k.a syaz
7: Kakak Baby angel
8: amanda putri
9: Apis20_Death
10: fungkur
11: Atinko
12: Sky Hanz
13: Mira
14: erryzx

Mini gath ini diadakan juga bertujuan untuk berbincang tentang Gathering yg bakal diadakan pada penghujung bulan 10 atau awal bulan 11.
Semua dijemput hadir.(Khamis 11-09-2008 hari akhir untuk mendaftar)
*untuk keterangan lanjut bolah la hubungi kami bertiga.*
**pm untuk dapatkan no# telephone tOm**

*****info terkini*****

 
ilaaulalaDate: Friday, 2008-09-12, 6:44 PM | Message # 11
Lieutenant colonel
Group: Moderators
Messages: 118
Reputation: 0
Status: Offline
bestnye dgr......jelesnyeeee
kalu dekatt...kan ku hadiri hehehhee..
yes :yes:


thanks friend with me..ulala...hehehee..^_~

Message edited by ilaaulala - Friday, 2008-09-12, 6:45 PM
 
apis_deathDate: Tuesday, 2008-09-16, 7:08 PM | Message # 12
Major
Group: Moderators
Messages: 81
Reputation: 1
Status: Offline
Kisah merapu dari aku , yg memerhati keadaan yg berlaku , aku mohon maaf kalau ade yg terasa , kisah ini aku tulis hanya utk suka2~

Terima kasih daun salad , sabtu lepas kt restoran pak su berlangsung nye mini gath , gelak ketawa gile bangat , sampai ader yg sesat . Org suruh datang awal2 , xpasal2 dh kene tinggal . Lepas bbuke kenyang sungguh , aku sendiri berpeluh-peluh , selepas kenyang ada yg nk berlabuh . Mane yg tinggal duduk berbincang , aktiviti gath utk bulan yg akan datang , desa water park destinasi kami , di harap tuan tanah berdua dapat hadirkan diri nnt .

Lepak mapley aktiviti kedua , sambil menonton perlawanan bola luar negara , gelisah sungguh para penyokong , terselit sorg hamba yg sokong selangor , liverpool menang nasib aje , perlawanan baru nk bermula , tunggu la MU jd juara , keliling shah alam aku ronda bawa bendera . Sambil menunggu seorg organizer , yang xhadir waktu bbuke pose , kejap kata kt stesen komuter , rupe2 nye nk disuruh amek di rumah nye , hunny dan mira pergi membantu , tinggal la kami menambah oder di situ . Sambil berborak memperkenalkan diri , mata mengantuk xder yg oder kopi . Datang juga si organizer , malu segan nk bersua muke , terpaksa ditarik duduk semeja , akhir nye tergelak sakan bile borak bersama.

Dh bosan lepak mapley , ke dataran shah alam kami pergi , menangkap gambar aktiviti terakhir , sebelom semua berlabuh pergi . Terlompat-lompat menangkap gambar , cari posisi nk bergaya , aku buat mcm biasa , letak tanduk belakang kepala sapa2 yg aku suka . Memang best mini gath , syabas pada yg terlibat , tahniah pada para organizer , kerana berjaya melakukan nye . Masa pon berlalu , semua dh stand by nk berlabuh , salam keliling berlaga pipi , ucapan agar dapat berjumpa lagi . Sekian , wassalam.



http://www.tamakinami.com
Nami Tamaki Official Website

 
Forum » Putera Faizal Bersama Dj Fungkurfm » Bersama Dj FungKurfm » Jamuan Berbuka Puasa/Mini Gath FungkurFm
Page 1 of 11
Search:


 Copyright MyCorp © 2016
Site managed by uCoz