friendly - Forum Main My profile Registration Log out Login
Welcome Guest | RSS
Thursday
2016-12-08
0:22 AM
Welcome to Putera Faizal Community

 

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Putera Faizal Bersama Dj Fungkurfm » Bersama Dj FungKurfm » friendly (rock dulu2 dan sekarang!!!!)
friendly
friendlyjiwaDate: Sunday, 2008-09-07, 6:55 PM | Message # 1
Colonel
Group: Moderators
Messages: 216
Reputation: 3
Status: Offline
assalamualaikum!!! abg2 dj semua apa kabo sehat2 belaka yer...selamat menjalani ibadah puasa yer..apa kata yer abg dj cuba putar kan lagu rock di zaman silam,dalam era2 70,80,90,pas tu lagu2 klasik lama2 tansri p,ramlee ok gak tu baru lh gempak fungkur,owang dengo sampai tersungkur...... biggrin

(mangekyou sharingan)

jutsu pemotong guruh(CHIDORI SASUKE)

 
friendlyjiwaDate: Monday, 2008-09-08, 2:32 PM | Message # 2
Colonel
Group: Moderators
Messages: 216
Reputation: 3
Status: Offline
assalamualaikum......ada 1 lagi lupa pulak nak bagi taw,,,masa gathering nanti dj2 semua hadir ker...kalau ada bagus tu leh kenal dengan semua dj2 fungkur fm.....

(mangekyou sharingan)

jutsu pemotong guruh(CHIDORI SASUKE)

 
ilaaulalaDate: Tuesday, 2008-09-09, 4:39 PM | Message # 3
Lieutenant colonel
Group: Moderators
Messages: 118
Reputation: 0
Status: Offline
hehhehe..memng semua dj fungkurfm menng best...
ahak3..lagi3..kalu pak misai ada...lagi3..best..huk4...


thanks friend with me..ulala...hehehee..^_~
 
apis_deathDate: Tuesday, 2008-09-09, 11:46 PM | Message # 4
Major
Group: Moderators
Messages: 81
Reputation: 1
Status: Offline
assalamualaikum .. aku lau bleh nk dj2 yg ader try uat seleksi muzik , cam satu dj nh putarkan lagu2 dr genre rock , pastu dj yg lg satu main lagu2 genre R&B lak ke.. pastu uat carta lagu2 , undian lagu2 , mesti lg gempak siot~

http://www.tamakinami.com
Nami Tamaki Official Website

 
AwieDate: Wednesday, 2008-09-10, 9:32 PM | Message # 5
Private
Group: Moderators
Messages: 2
Reputation: 0
Status: Offline
Terima kasih di atas pandangan dan cadangan yg diberi. Insyaallah akan kami tunaikan.. stay tune with FungkuFM.
FungkurFM Rawkssssss.. yeahh happy
 
ilaaulalaDate: Friday, 2008-09-12, 6:48 PM | Message # 6
Lieutenant colonel
Group: Moderators
Messages: 118
Reputation: 0
Status: Offline
hehehee..isap lokok tu pagi ke mlm awie...
x posa ek...huhuhuhu


semua lagu best...layazzzzzzzzzzzzz


thanks friend with me..ulala...hehehee..^_~
 
friendlyjiwaDate: Friday, 2008-09-12, 9:24 PM | Message # 7
Colonel
Group: Moderators
Messages: 216
Reputation: 3
Status: Offline
he3......!!!

owh..owh...kamu ketahuan....

ok pandangan apis tu,kalo nak wat carta lagu rock dulu2,dan sekarang,
boleh,tapi untuk sabtu dan ahad sahaja...
n than yang ari biasa tu untuk dia owng vote lagu,dan request lagu yang dia owang suka,

satu lagi yer,kenapa susah sangat nak req lagu yer,dan banyak kali wat fail jer,nak nanes rasa nya..
dj2 fungkur semua boleh x wat untuk request auto senang sikit.....nak req lagu banyak2....

satu lagi klo sebelah malam tu kalo boleh ada 2 dj yang bertugas..

macam dj nina dgn dj tom ker
dj awie dgn dj obert ker.
dj bb dgn dj friendly ker..he3

___________________________________

smile always....


(mangekyou sharingan)

jutsu pemotong guruh(CHIDORI SASUKE)

 
Forum » Putera Faizal Bersama Dj Fungkurfm » Bersama Dj FungKurfm » friendly (rock dulu2 dan sekarang!!!!)
Page 1 of 11
Search:


 Copyright MyCorp © 2016
Site managed by uCoz