click bank dah bukak balik pendaftaran utk rakyat malaysia - Forum Main My profile Registration Log out Login
Welcome Guest | RSS
Tuesday
2016-12-06
8:07 PM
Welcome to Putera Faizal Community

 

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Putera Faizal Komuniti » Perniagaan » click bank dah bukak balik pendaftaran utk rakyat malaysia
click bank dah bukak balik pendaftaran utk rakyat malaysia
ninjaDate: Tuesday, 2008-09-09, 3:50 AM | Message # 1
Private
Group: Users
Messages: 3
Reputation: 1
Status: Offline
askm

mungkin ade yang tak tau lagi pasal click bank nie.. bagi sape2 yang dah tau tak pe lah. . hehehe
.. die satu bende yang mudah tok wat duit. dalam internet nie.. dulu click bank nie pernah membuat ramai usahawan2 internet di malaysia nie senang .. tapi tak lama sebab diorang block user dari malaysia.. pasal diorang detect org malaysia banyak melanggar peraturan 2 yang di tetapkan... sekarang nie click bank di bukak balik di malaysia ..diorang nak bagi secound change kat org malaysia ... bende nie sebenarnye mudah .. kita cume amik ape2 produk kat situ dan kita cube pasarkan melalui blog ke web ke .. dah kita akan dibayar berdasarkan komisen ... bagus utk org2 yang mau mencube pernaigaan internet nie .. sebab bende yang palain penting dalam perniagaan internet nie adelah promotion .. kalo kita punye barang gempak cam mane pon kalo org tak tau tak jadi jugak .. so bende nie kite leh cube jual barang org .. nati dah terer nanti jual lah barang sendiri.. bende nie yang best nye free .. try ek semua
nak tulis lagi tapi malas nak type hahahhaha

korang nak gi masuk program nie kat sini

http://www.clickbank.com

okah2 byee ......ninja aka syafiq


http://www.syariscrewz.tk
 
Forum » Putera Faizal Komuniti » Perniagaan » click bank dah bukak balik pendaftaran utk rakyat malaysia
Page 1 of 11
Search:


 Copyright MyCorp © 2016
Site managed by uCoz