Cadangan & Pertanyaan - Forum Main My profile Registration Log out Login
Welcome Guest | RSS
Thursday
2016-12-08
0:17 AM
Welcome to Putera Faizal Community

 

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Putera Faizal Umum » Cadangan & Pertanyaan » Cadangan & Pertanyaan
Cadangan & Pertanyaan
Pu3aDiWaRNaDate: Sunday, 2008-09-07, 4:04 PM | Message # 1
Lieutenant
Group: Moderators
Messages: 70
Reputation: 3
Status: Offline
Tuan Tanah...
Syeksen Lepas Geram ke atau Lepas Tekanan Ke???? takde ek???
ader pun borak kosong jek...
nie kalo nak lepas geram nie...takkan nak p kat borak kosong kot????\
tak shesuaiiii laaaaa....

lain2.....utk ruangan sembang agama ke???
sebab maybe ada yg nak share artikel bab keagamaan kan...huhuhu ke msk dlm borak kosong gak???

selain tue hemmm...byk lak cadangan pu3 nie
Forwarding Email.....haaaaaaaaa
citer2 yg user dpt dr email yg ley d kongsi ngan forumer nie...
okies what...huhuhuhu biggrin

sila pertimbangkan ek....adios.....huhuhu


[img]http://i107.photobucket.com/albums/m292/lovelynaeimy/Animated%20Album/cooltext402938367.gif[/img]

Message edited by Pu3aDiWaRNa - Sunday, 2008-09-07, 4:21 PM
 
friendlyjiwaDate: Sunday, 2008-09-07, 6:11 PM | Message # 2
Colonel
Group: Moderators
Messages: 216
Reputation: 3
Status: Offline
ruang untuk lepas 10sion ni!!!ok gak cadang tu pu3!!!follow jer

(mangekyou sharingan)

jutsu pemotong guruh(CHIDORI SASUKE)

 
puterafaizalDate: Sunday, 2008-09-07, 6:44 PM | Message # 3
Admin
Group: Administrators
Messages: 24
Reputation: 2
Status: Offline
ok pu3 ...dah siap tue.....lepas la geram puas 2 kekekekeke tongue
 
apis_deathDate: Tuesday, 2008-09-09, 1:33 AM | Message # 4
Major
Group: Moderators
Messages: 81
Reputation: 1
Status: Offline
uik.. nk lepas geram lak pu3??

bahaya nh.. geram2 jgn simpan dlm hati tp post kn ke ruangan forum geram tu nnt... huhuhu


http://www.tamakinami.com
Nami Tamaki Official Website

 
syedDate: Monday, 2008-09-22, 2:24 AM | Message # 5
Private
Group: Checked
Messages: 19
Reputation: 0
Status: Offline
nak lepaskan geram ker pu3...
alahhh senang jer...
kat malaysia nie banyak tmpt menarik tuk lepas kan geram
x caye ker....
banyak sangat tmpt menarik sampai x terkira...
kat sekolah ade, kat mane2 ade, kat umah pu3 pon ade jgn katekan umah pu3.. umah tuan tanah nie pon ade...
nak tau tmpat tu ape? klu kt sekolah free kat umah org free jugak...
tp kat tmpat awam ade yg kene bayar.....
pu3 pk la sendiri tmpt2 menarik yg syed cakap tu k.. n pilih jer mane yg menarik hehehehehe biggrin
 
friendlyjiwaDate: Monday, 2008-09-22, 4:20 PM | Message # 6
Colonel
Group: Moderators
Messages: 216
Reputation: 3
Status: Offline
hahahahah....

wei!!!!1 syed jibon.....klo nak lepas kan geram...aku ada tempat untuk ko yang sesuai..hahahahah

tempat tu klo ko pergi..perhhhhh,memang lapang kepala,stress
pon tak ada...syed kalau ko nak pergi bagi taw aku ek.....


(mangekyou sharingan)

jutsu pemotong guruh(CHIDORI SASUKE)

 
syedDate: Tuesday, 2008-09-23, 4:37 AM | Message # 7
Private
Group: Checked
Messages: 19
Reputation: 0
Status: Offline
eheheh jibongirl... xpe la....
tmpt melepaskan geram aku kat jamban jer...
mmg best n lega...... tongue
k ye jibongirl kau g je la tmpt tu.... aku dah ade tmpt yg lagi menarik dah... tongue
 
friendlyjiwaDate: Tuesday, 2008-09-23, 6:02 AM | Message # 8
Colonel
Group: Moderators
Messages: 216
Reputation: 3
Status: Offline
muwahahahahh....syed jibon tak kan tak nak main dah....

lek ar....~~


(mangekyou sharingan)

jutsu pemotong guruh(CHIDORI SASUKE)

 
Forum » Putera Faizal Umum » Cadangan & Pertanyaan » Cadangan & Pertanyaan
Page 1 of 11
Search:


 Copyright MyCorp © 2016
Site managed by uCoz