mr friendly - Forum Main My profile Registration Log out Login
Welcome Guest | RSS
Thursday
2016-12-08
0:14 AM
Welcome to Putera Faizal Community

 

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Teknologi » Komputer » mr friendly (software computer yang power..)
mr friendly
friendlyjiwaDate: Monday, 2008-09-15, 2:02 AM | Message # 1
Colonel
Group: Moderators
Messages: 216
Reputation: 3
Status: Offline
terpaksa rasmi kan ruangan ni...tak ber usik pon...
sapa2 ada software yang power tu boleh lh share kat kami ni

klo boleh cari anti virus yang perfect punya..senang,dia owang x payah nak fomat2 lg leceh lah..
macam laptop apple woh..tapi x taw plk nak guna function dia,lain dari yang lain..
tapi bagus virus tak boleh masuk beb..pasal dia dah dilahir kan macam tu..

kami tengah nak belajo wat software antivirus yang power punya..nak bagi dia detect semua virus..x kira trojan ker.meleweh
ker.spy ker nenek trojan kuda ker,dari yang besar sampai yang sekecik kecik virus,
dia boleh detect......ok cukup......


(mangekyou sharingan)

jutsu pemotong guruh(CHIDORI SASUKE)

 
Forum » Teknologi » Komputer » mr friendly (software computer yang power..)
Page 1 of 11
Search:


 Copyright MyCorp © 2016
Site managed by uCoz