friendly - Forum Main My profile Registration Log out Login
Welcome Guest | RSS
Tuesday
2016-12-06
8:02 PM
Welcome to Putera Faizal Community

 

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Putera Faizal Komuniti » Cara Hidup » friendly (tip untuk jaga badan supaya nampak slim river jer....)
friendly
friendlyjiwaDate: Monday, 2008-09-15, 2:17 AM | Message # 1
Colonel
Group: Moderators
Messages: 216
Reputation: 3
Status: Offline
yer tuang2 dan puang..

klo kita nak nampak badan kita ni slim river jer...kita kena minum teh slim river
kita kna amal kan selalu minum teh tu..
supaya kita dapat apa yang kita hendak..he3

lagi mkan kita kena control taw kalo tak mendadak naik...
selamat mencuba...he3


(mangekyou sharingan)

jutsu pemotong guruh(CHIDORI SASUKE)

 
ilaaulalaDate: Monday, 2008-09-15, 11:02 AM | Message # 2
Lieutenant colonel
Group: Moderators
Messages: 118
Reputation: 0
Status: Offline
uik??..frinedly udah jadi toky teh ke...huk3..
nk satu dozen leh... biggrin


thanks friend with me..ulala...hehehee..^_~
 
EraFaziLaDate: Wednesday, 2008-09-24, 11:37 AM | Message # 3
Private
Group: Checked
Messages: 3
Reputation: 1
Status: Offline
Wahai Friendly...

Takkan camtu aje information nya!? Kasik lah info lebih2... siap lah tau ada yg berminat... lagi2 kalau org tu tak pernah dgr pun teh tu..(cam kak era ni arh)...

Kak era kalau pasal jaga badan nombor 1...huhuhu~ wink so far lah kan belum lagi kak era jumpa teh yg bleh lawan Green tea (asli dari Jepun)... kalau ada yg setanding ke yg lagi bagus nak gak try ehkk.... but then info nya tu mesti nak ada...


Salam Sayang Dari Jauh
ZiLa Pitkin
 
Forum » Putera Faizal Komuniti » Cara Hidup » friendly (tip untuk jaga badan supaya nampak slim river jer....)
Page 1 of 11
Search:


 Copyright MyCorp © 2016
Site managed by uCoz