Teknik Ikatan Tudung - Page 2 - Forum Main My profile Registration Log out Login
Welcome Guest | RSS
Wednesday
2014-04-23
11:20 PM
Welcome to Putera Faizal Community

 

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 2 of 2«12
Forum » Putera Faizal Komuniti » Cara Hidup » Teknik Ikatan Tudung (Mana tau kot2 korang ley pratik kan kat luar tue)
Teknik Ikatan Tudung
friendlyjiwaDate: Tuesday, 2008-09-23, 1:48 PM | Message # 26
Colonel
Group: Moderators
Messages: 216
Reputation: 3
Status: Offline
huhuhuuh..............

saya ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir&batin
pada semua yang menjaya kan PFF ini

Ada orang bersiram di tasik cini
Hamba di Pantai Cinta Berahi
Ini pantun bukan sebarang pantun
Ini pantun buat sendiri!


(mangekyou sharingan)

jutsu pemotong guruh(CHIDORI SASUKE)

 
rinduDate: Saturday, 2008-10-11, 1:07 PM | Message # 27
Private
Group: Checked
Messages: 13
Reputation: 0
Status: Offline
assalamualaikum wr.wb model kerudungnya bagus p3u tapi klau nak sholat susah nak buka habis 2 pakai lagi ......lebih simple pakai jilbab langsung......wasalamualaikum wr.wb
 
hudaDate: Monday, 2008-11-17, 5:39 AM | Message # 28
Private
Group: Users
Messages: 1
Reputation: 0
Status: Offline
Saya pon nak berkongsi cara ikatan tudung.

yang ni mona hijab (tudung ngn selendang dah jahit )

ni shawl style

Kalau nak tengok style lain lagi boleh layari Hijab's Corner . Kat sana saya selalu update teknik tudung.

Message edited by huda - Monday, 2008-11-17, 5:44 AM
 
friendlyjiwaDate: Monday, 2008-11-17, 5:49 AM | Message # 29
Colonel
Group: Moderators
Messages: 216
Reputation: 3
Status: Offline
akakakak.....
syed jibon ...tu mesti x taw pakai kain pelekat..

aku ajar ko pelekat...

1-mula2 ko sarung kain pelekat tu.
2-ko bahagi kan dua sama kiri kanan
3-ko gulung kain tu keperut ko
4-bila dh siap semua nya kain yg hujung kaki ko,
tarik dari depan,bawak naik keatas,kemudian kko selit kan kat pewot ko,
kemudian siap sepenuh nya...klo ko x fhm jumpa aku ok...akakak..


(mangekyou sharingan)

jutsu pemotong guruh(CHIDORI SASUKE)

 
LynnDate: Tuesday, 2008-11-18, 11:30 AM | Message # 30
Private
Group: Users
Messages: 18
Reputation: 1
Status: Offline
Sebelum ko tarik kain ke pewot tu, pastikan yg ko xder parut @ mende2 yg bleh memalukan...contoh2nya xyah er kak lynn gitaw ek....kalo nk tau gak...bleh er rujuk kat fwen...coz dier mmg pakar lam bidang ikat-mengikat ken nih.....x gitu fwen...huhuhahah......

Message edited by Lynn - Tuesday, 2008-11-18, 11:32 AM
 
friendlyjiwaDate: Wednesday, 2008-11-19, 3:33 AM | Message # 31
Colonel
Group: Moderators
Messages: 216
Reputation: 3
Status: Offline
akakakkaka/......

kak lyn ni sapa erk...x kenal pon...

apa plk kak lyn ni...maksud saya tarik hujung kain tuyg sebelah belakang,
tari bawak naik keatas dan selit kan kt pewot...mcm tu lah...akakakak..
kelakar ler....


(mangekyou sharingan)

jutsu pemotong guruh(CHIDORI SASUKE)

 
LynnDate: Wednesday, 2008-11-19, 8:51 AM | Message # 32
Private
Group: Users
Messages: 18
Reputation: 1
Status: Offline
biggrin ye ker....x knal yer....alah x kesah er....wat2 knal pun xpe....kalo nak kenal nk kene bagi IC ker.... cool

ooo....mcm tu ker....baru bleh praktis...tp napew len mcm jer....mcm kurang sesuwai jer imej nih....kalo pakai mcm ni kat luar...mst orang nangih2 tgk...ye la....kan, ktawa guling2 sampai kuor air mata...huhu...x jadik ler....kene cari perunding imej yg len nih.....hihik^_^

 
Forum » Putera Faizal Komuniti » Cara Hidup » Teknik Ikatan Tudung (Mana tau kot2 korang ley pratik kan kat luar tue)
Page 2 of 2«12
Search:


 Copyright MyCorp © 2014
Site managed by uCoz system